Veikko Huuska

Jelena Isinbajeva teki viiden vuoden palvelussopimuksen Venäjän armeijaan

Moskovasta kerrotaan tänään (6.5.2015) että kuuluisa seiväshyppääjä, olympiavoittaja ja ”kunnioitettu Venäjän Urheilusankari” Jelena Isinbajeva on allekirjoittanut sopimuksen palvelusta Venäjän asevoimien riveissä seuraavat viisi vuotta.

http://ria.ru/sport/20150506/1062830024.html

Viiden vuoden palvelusopimuksen allekirjoitti Venäjän puolustusministeri, armeijankenraali Sergei Shoigu.  Sopimuksen mukaan kapteeni Isinbajava sijoittuu Venäjän Keskisen armeijan urheilutoimen ohjaajaksi”, raportoi lehdistöpalvelu CSKA.

Lehdistöpalvelun lainaama urheilija kertoo, olevansa ”onnellinen palatessaan CSKA:n riveihin.  Se tarjoaa loputtomat mahdollisuudet, ja sitä paitsi molempien osapuolten tavoitteet ovat yhteneväiset”.

Jossain määrin epäselväksi jää, miten Isinbajevan seiväshyppyura tästä etenee.

Maailman seiväsareenoita vuosikymmenen verran kolunnut mestari synnytti esikoisensa vuosi sitten kesäkuulla ja vahvisti silloin aiemman ilmoituksensa pyrkiä puolustamaan olympiavoittojaan Rion kisoissa 2016.  http://www.iltasanomat.fi/yleisurheilu/art-1288744587278.html

Viime vuoden syyskuussa 2014  hän ilmoitti muuttavansa Monacosta, jossa oli pitkään pitänyt majaansa, takaisin Venäjälle, synnyinseudulleen Vologdaan.

Isinbajevan paluu Venäjälle voitaneen kuitenkin lukea jonkinasteiseksi propagandavoitoksi presidentti V.V.Putinille – vaikkei mestaritar missään maanpaossa ole ollutkaan.

RIA Novosti http://ria.ru/sport/20150506/1062830024.html#ixzz3ZM80t0yl

*

Wiki: http://fi.wikipedia.org/wiki/Jelena_Isinbajeva

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset